top of page

Mondzorg Janssen
                voorheen Janssen & Janssen

7.jpg

Nieuwe generatie, nieuwe locatie.

Wij zijn een familiebedrijf en tandartspraktijk die al meer dan 40 jaar hoogwaardige tandheelkundige zorg biedt aan onze patiënten.

We zijn een divers en ervaren team dat zich inzet om de best mogelijke zorg te bieden.

 

Ons doel is ervoor te zorgen dat ieder die door onze deuren loopt, zich zelfverzekerd en tevreden voelt met hun behandeling.

De praktijk, opgericht in 1982, heeft een lange geschiedenis in het leveren van uitstekende service aan onze patiënten.

In 2016 kwam de zoon van de Mart Janssen bij het team en in 2024 opende een nieuwe praktijk de deuren onder leiding van Chrit Janssen.

 

In het pand opent ook Rick Janssen, de andere zoon van Mart, een eigen praktijk. Hij is de oprichter van Fysiotherapie Janssen en zijn passie ligt bij het leveren van kwalitatieve zorg en service aan patiënten. Hij heeft zijn fysiotherapie opleiding afgerond op Zuyd Hogeschool in 2014. Na zijn afstuderen heeft hij een 3-jarige Master of Science manuele therapie gevolgd aan SOMT Universiteit Amersfoort. Ook heeft hij zich nog gespecialiseerd in kaakfysiotherapie.

Met zijn toewijding en inzet voor het vak, streeft hij ernaar om de gezondheid en het welzijn van iedere patiënt te verbeteren die zijn praktijk binnenstapt.


Voor meer informatie over Fysiotherapie Janssen kunt u terecht op www.fysiotherapiejanssen.nl.

14.jpg

Onze praktijk

bottom of page